Зари Маструцо ще се бори за титлата Мис Италия на тазгодишното

...
Зари Маструцо ще се бори за титлата Мис Италия на тазгодишното
Коментари Харесай

Осиновена българка може да стане следващата Мис Италия

Зари Маструцо ще се бори за купата " Мис Италия " на тазгодишното издание на един от най-старите европейски състезания за хубост. 23-годишното момиче в действителност се ражда Захаринка Борисова в Белоградчик, споделя Нова ТВ.

Майка ѝ е на 16 години, татко й - на 18, родена е прибързано, а родителите ѝ я изоставят в болничното заведение. След това отива в дом за деца.

" С другите деца ходехме в нормално учебно заведение, където непрекъснато ни се подиграваха, хвърляха ни храната, удряха ни. Когато растеш без родители, се научаваш да се защитаваш, да се биеш и си мислиш, че този метод на живот е естествен, тъй като не познаваш различен ", споделя тя.

Само една от служителките в дома за деца в Белоградчик се е държала добре с децата, споделя тя. След няколко години, когато става на 9, обаче бива осиновена от италианско семейство - инженер и университетска преподавателка.

" Избухнах в рев - не желаех да си вървя ", споделя тя.

Като дребна била " грозна " и " пълничка " - по нейни думи, подигравали ѝ са се и за цвета на кожата. Сега учи туризъм и желае да се занимава с мода.

Не помни съвсем нищо от годините си в България и от българския език - тъй като не е имала с кого да си приказва. Налагало й се е години наред да посещава психолог, с цел да осмисли това, което ѝ се е случило като дете.

Попитана дали се усеща повече българка или италианка, Зари дава отговор:

" И от двете по-малко. Мило ми е, когато някой приказва за България, в случай че виждам някакво съревнование с българи, постоянно крещя за тях. "

Като дете се е прибирала в родината си единствено един път. Сега желае да го направи още веднъж - след полуфиналите на Калабрия и финала през септември на " Мис Италия ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР